Ana Menü
Sayac

İstatistikler Yükleniyor ..!

11 HAZİRAN 2019 CUMHURİYET HALK PARTİSİNİN DERNEĞİMİZİ ZİYARETİ

11 Haziran 2019 Salı Akşamı derneğimize gelerek bizleri Onurlandıran Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hemşehrimiz Sayın Faik ÖZTRAK’a,Edirne’mizin Değerli Belediye Başkanı Sayın Recep GÜRKAN’a,Küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Kemal ÇEBİ’ye,Enez Belediye Başkanı Sayın Özkan GÜNENÇ’e,Küçükçekmece Belediyesi Danışmanı Sayın Bektaş DAVUTOĞLU’na,Küçükçekmece Belediyesi Meclis üyeleri Sayın Gökhan AYGÜN’e,Sayın İlknur KURT’a,Sayın Fatma GÖNÜL KOTOBAŞ’a,Sayın Ahmet HAYRUŞLAR’a,Sayın Turan DİNÇ’e,Küçükçekmece Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Turgay ÖZKAN’a,Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformumuzun Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet ATEŞ ve Yöneticilerine,Hasırcıarnavut Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin KIYMETLİ ÜYELERİ ile Misafirlerimize TEŞEKKÜR EDERİZ??????

ÜYE AİDAT SORGULAMA

CEMİYET TAKVİMİ